sitter och spelar the hunter nu. cool? JA.

nu sitter jag och magnus och spelar jaktspel, IGEN.
den här gången är det the hunter och jag måste tillägga att det är världens verkligaste jaktspel.

jag har inte så myche o skriva, men jag tycker fler borde kolla bloggen!
hejdå


sova? nä, lana.

funderar på att gå och sova. nejdå! jag ska lana deer hunter med mange. coolt.

men nej, jag ska inte köra deer hunter för JAG blev kickad från servern bara för att jag "råka" skjuta mange. och då får jag inte spela på nån annan server heller? det är väl inget att bli så jävla sur för.

förlåt så innerligt för sämst uppdatering, jag har inte haft tid! alla vill vara med mig så jag är helt fullbokad, skoj ändån!

min statestik är helt fucked up? den vill inte röra sig. skev.

imorn kanske jag ska vara med tina, oskar och kalle. jag ska iallefall vara med oskar.


jag klarade det, JAG KLARADE DET.

jag klarade teatern utan några svimattacker och utan att jag spydde! jag är så stolt över mig själv.
Ä knappen har fuckat upp sig och om det inte är nåt Ä härochdär är det för att den är störd. i övrigt så har denhär dagen varit ganska tråkig, massa jobb och grejer.
HAHA, precis innan vi skulle släppa in alla på teatern började micarna dampa och dom funkade inte, tur vi har en teknisk lärare som kirrade det! yepp, men dethär är min outfit idag:
tog två bilder nyss, eller ja.. typ 100 bilder men dom här två blev bäst. den övre är liiiiite för överpixlad typ.

vi har kollen.

vi kan dethär med läxor vi..

JAPP, vi har koll på läget.

åh, måste verkligen komma på en ny rolig rubrik!

jaja, jag har funderat på det här med rubriker. egentligen, om man skriver typ "nu ska jag gå till Madde!" då har man ju skrivit allt och behöver inte skriva nåt här! det är ganska konstigt, så egentligen borde blogg.se typ skriva olika rubriker man kan välja bland.. nä gud vad tråkigt, nä usch.
jag köpte en ny tröja häromdagen, och det ser ut som jag har hängpung och kameltår i den? nä men allvarligt så är den ful, men jag tänker inte ge bort den för jag tänker använda den till att skrubba toan med.
hejdå.

snart ska jag äta tortillabröd!

eller nåtsånt ska vi äta iallafall, jag har inget att skriva. nu ska jag ha hk, baaaj baaaj!

when your heart touch the floor, you're dead.

kom på en riktigt fyndig rubrik! haha, tyckte den var rolig..
idag har jag varit på skolan och där har jag jobbat arslet av mig, men nej. jag har haft drama, "att vara eller icke vara" fast våran "teater" är inte så dramatisk..
mest rolig! jag ska dansa på den teatern, med eve och saga. dansen är jättepinsam.. jag kommer dööööööö!
men nu ska jag vara positiv.
jag har tänkt på en sak, undra hur många sälar som har blivit uppätna av valar och hajar de senaste 10 åren.. (linnea tar sig en funderare..)
ska nog fråga 118800 om det. åh, kan inte sluta tänka på min fyndiga rubrik..!
men nu ska jag nog sova och ligga och tänka på roliga rubriker.
PUSS.
GONATT.

haha, bara för att jag är snäll!

bara för att jag är så himlans snäll skriver jag er som gillade lite sent också!
Erik Tjärnberg- En kille jag har träffat en gång, kommer aldrig glömma det HAHA. du är i övrigt fin.
Louise Karlstedt- En fin tjej som gått på min skola, men som jag inte pratat med så jätte mycket. jag vet att du dansar mycket och du är verkligen en duktig dansare!
Madelene Söderberg- MADDE, sötmaddepadde. Har känt dig nästan hela mitt liv, iallafall hela skolgången, du är en riktig gladis och ibland hyperaktiv. du är ganska negativ men det gör inget, för du vet att jag älskar dig jättemycket ändån!

the seal eat my potato..

men tja!

idag har det varit en fin dag iallafalla nu på kvällskvisten. nu ska jag dricka the och äta macka med mor min en vacker kväll som denna, sen ska jag duscha OCH SEN... ska jag sova.
tråkigt inlägg, men ni kan få en bild! :D
saknar båda domdära på bilden.

gilla blablabla.

Elin Rudfjäll- En jättefin tjej, dock känner jag dig inte men det kan man nog ändra på!

Emma Nygren- En jättesöt brutta som jag var väldigt mycket med förut, vi har glidit isär lite.
Moa Harrysson- En riktig snygging, har aldrig träffat dig riktigt bara sett några gånger, men det ska ändras!
Tina Karlsson- Tinatinatina, dig lärde jag känna för inte så längesen. men jag är glad att jag gjorde det! tror inte nån har kommit mig så nära på så kort tid som du har gjort. du är också skitfin och skitsnäll! riktigtjävla glad för att ha fått lära känna dig!
Linnea Backus- En supersöt tjej som jag tyvärr inte känner, hoppas att vi kanske kan ändra det!
Evelina Aldenfors- Min spralliga lilla sötunge! du är en av mina bästa vänner och du är underbar, du gör mig alltid jätteglad och jag älskar dina små utbrott. fast inte när det är mig du får utbrott på förstås.. finns alltid där för mig!
Miranda Glad- En grymt fin tjej som jag inte känner, verkar jättesnäll och jag hoppas på att få lära känna dig!
Sandra Marklund- En asfin tjej som jag tyvärr inte känner, du verkar snäll dessutom, hoppas vi kan lära känna varann!
Madeleine Hagelin- En tjej som är jättesnäll och fin, har träffat dig några gånger och jag saknar dig!
Ida Persson- En grymt fin tjej, jag känner dig inte så bra men det ska vi ändra på!
Saga Danieli- En underbar tjej som jag har känt nästan hela mitt liv, du är också en av mina bästa vänner och jag älskar dig! du är dig själv och säger vad du tycker, och det gillar jag (även om det kan vara lite jobbigt ibland ;) jag älskar dig!
Matilda Roslund- En sötnöt som jag inte känner, vet typ bara att du älskar gokart och att du är en av eves vänner.
Matte Edin- Haha, matte du är jättesöt och skitsnäll. du är jobbig, och jag vet att du älskar att retas med mig! vi har känt varann hela våran skolgång och du har alltid varit samma goa kille!
Margit Jonsson- Åh margit, sötaste fisen jag vet! du och jag är väldigt tighta och jag älskar att vara med dig, jag är med dig mer än ofta och vi har mångamånga minnen! och fler ska det bli. jag lovar.

Carro Rönning- Världens finaste carro, du är en väldigt bra vän jag aldrig vill förlora! jag kan berätta allt för dig och jag litar på dig upp till hundra procent! jag saknar dig också vännen!
Magnus Eriksson- Magnus, du är som en bror för mig. jag har känt dig nästan hela mitt liv och vi är väldigt tighta, vi har många minnen. jättemånga. och jag älskar dig som en bror!
Andrea Wiksten- En jättefin tjej som jag inte känner så bra, du verkar rolig också!
Olivia Frimert- En jättesöt och fin tjej som jag inte känner, det är ju synd för du verkar skitschysst, men jag tycker vi ska lära känna varann!
Birk Wikén- Lärde känna dig i somras, jag minns det som igår haha. du och jag har skrivit en heldel, jag vet inte huuuuur många gånger vi har diskuterat och argumenterat och blivit sur och irriterade på varann menmen vi har ju blivit vänner igen iallafall! du är jättesnäll, och även fast jag skäller ut dig dåochdå ska du veta att jag tycker om dig ändån.
Tilda Melin- En riktig heting, dooock känner jag dig inte men jag vill verkligen lärakänna dig, för du verkar jättesnäll och jätterolig!
Isabelle Andersson- En riktig sötnos som jag dock inte känner, tror du har varit kompis till kalle.
Julia Jonsson- En schnygging som jag inte känner, det vill jag ändra på för du verkar skitkul och skitschysst!
Jonna Karlsson- En fining som jag red i samma ridgrupp med för flera år sen, har inte träffat dig på skitlängeee!
Peter Ekqvist- En kille jag inte känner, en vän till eve som verkar snäll.
Oskar Byh- Ohshit, min älskling och mitt hjärta. världens snyggaste, finaste, sötaste, underbaraste osvosv. har känt dig nästan hela mitt liv, har alltid gillat dig :') saknaden efter dig är enorm.
Anna Johansson- En jättevacker tjej som jag typ inte känner, men du verkar snäll och du är jättefin.
Liv Abrahamsson- Min lilla snuttigumms, har känt dig också typ hela mitt liv och du har alltid varit lite bitchig, men du är ju min bitch så det är ju helt okej! livilumsan, jag älskar dig.
Matti Arnqvist- En grabb jag inte känner, men vi skriver ju med varann en hel del. du är ganska snäll, lite bråkig menmen.
Ella Aronsson- En riktig sötnos, känner dig inte så väl men det ska nog kunnas ändras! men måste erkänna, du har ju drömhåret.
Lukas Fagerberg- En liten söt pojke som är yngre än mig, känner dig inte så väl. men du har en jättesöt hund!
Frida Strömberg- Riktig heting, galen, snäll och lite cepe :') du är en bra vän som är jättesnäll! lilla gofisen.
Elin Nilsson Kärrman- En jättefin tjej! du ser jättesnäll ut och du rider, ett stort +i kanten!
Marie Granroth- En cool vuxen som jag känner väl!
Wiking Melinder- En kille som var på campingen när jag var där, du verkar jättesnäll men jag har bara träffat dig en gång..
Elin Lindström- En skitfin tjej, som jag tyvärr inte känner så väl! hoppas vi kan ändra på det för du verkar jätteschysst!
Silvija Seredyte- En jättefin tjej som jag träffat några gånger och sagt hej till :) du är jättefin och verkar jätteschyrra.
Malin Henriksson- En riktig sötnos som jag inte känner så jätte väl, men det börjar ju ändras eftersom jag brukar prata med dig! :)
Erica Säterberg- En jättesöt tjej som jag inte känner så väl, men jag vet att du är snäll.
Cecilia Gradin- VART SKA JAG BÖRJA? sissi, syster, hjärtat, vännen, dummer, pucko och alllt jag nu brukar kalla dig. du är verkligen min syster, du tar hand om mig och jag tror ingen vet så mycket om mig som du gör. jag litar på dig till hundratio procent och jag kan säga allt till dig. vi har så många minnen att det nästan  är pinsamt, både bra och dåliga. och fler ska förfan bli. jag kanske suger på att berätta detta, men jag vill att du ska veta att jag lskar dig. mycket.

söndag, helgens sista dag.

idag är det söndag, jag tycker söndagar är tråkiga.. men med en stor godispåse och dricka överlever jag nog, och en data såklart!
förfärligt vad det har snöat då! ena dagen var det så man kunde sola, andra dagen är det flera meeeeeter snö. okej, inte så mycket men det känns som det.. jag vill ha sommar, äta glass, sola, bada och ha det allmänt underbart! menmen, den som väntar på nåt gott väntar aldrig för längre.


jag tycker den hära helgen var bra, lite kort bara.. haha.
men imorgon är det skola, det är väl tråkigt men man får lära sig saker! jippi. vi har säkert typ prov eller nåt, och som vanligt vet jag ingenting..
SNART ÄR DET JU SOMMARLOV!
eller om typ några veckor, det är ju typ 30 skoldagar kvar!
det tycker jag är bra.
jag får väl stå ut tills dess.

aptrött, CHECK.

nu äre så att jag är skittrött!
inte så intressant kanske men det kan ni ju gå runt och fundera på. men jag tycker att fler borde läsa bloggen..
annars äre ju ingen mening att jag sitter här och skriver, jag kunde ju lika gärna bestiga mount everest eller typ klå ner storfot eller nåt.. äsch, jag skämta bara! eller gör jag?

men i övrigt hade jag jätteroligt igår! saknades bara min katt.. nejdå, henne träffade jag ju sen!



Bild får ni också, trött men jätteglad linnea!

UG vare ja.

chacha blåggeeeenhhh!
NU HAR DET VARIT UG, fett najs. jag fick faktiskt träffa folket där (alltså mina vänner!) och MIIIN baby!
jag har fallit för blått och fiskmönster. jag tycker att blått är en sån djup färg och gud, fiskmönster gör mig gaaaalen! det är så avslappnande och lungt. eller så säger jag såhär: blått är en fin färg och fiskmönster är fint. svårare än så var det ju inte.
roligt inlägg? haha, nej.
Pusshej leverpastej!

jag har ingen rubrik för jag har hjärnsläpp till tusen.

hola, idag är det friday!
"7am waking up in the morning, gotta be fresh gotta go downstairs. gotta get down to tha bus, stop gotta catch my bus I see my friends. WHAT SEAT CAN I TAAAAAAAAKE?! It's friday, friday gotta get down on friday, everybody looking forward to the weekend."

trevligt trevligt med en liten sångtext av rebecca black! japp, känner på mig att uppdateringen kanske inte kommer vara den bästa i helgen, men det är bara att leva med :)
bild får ni också.



hejochadjö

NORMALARE MÄNNISKOR!


ADJÖ MIN MÖ!

tonight we are young.

godkväll.
jag är trött, ska kasta mig i säng tidigt idag. vi får se hur det går..
men imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan! tummen upp för det, jag saknar skolan.. har inte varit där på jääääättelänge! igår vid 10 gick jag hem från skolan, såklart är det mina vänner jag saknar.
jaja!
hejdåååå.
HÄÄÄR får ni ett leénde ni kanske kan klara er på ett tag. (oooch maddes tumme i hörnet..)

sjuuuuk.

hej, tja, tjena, hola, aloha, hallo, tjenare osvosv. jag är sjuk, SJUK. fattar inte varför jag alltid är sjuk? jag blir så irriterad, "hej, linnea fredholm är sjuk idag och kan inte komma på skolan." så blir det jämt!

less blir jag iallafall. jag ska göra en medicin som gör att man inte kan bli förkyld eller får ont i halsen..

 har inte ens lust att blogga, hejdå.
bjuder faktiskt på en ful bild.
bjussar på den.


min lampa är trasig.

hejhej, nu är det såhär att jag har skaffat blogg typ(?), eller tina gjorde det åt mig :') tackar henne hjärtligt för det!
i övrigt har den här dagen varit så tråkig så man ville dööö, jag var TVUNGEN eller ja.. jag vart inte tvingad men, JAG KÄNDE MIG NÄSTAN TVINGAD till att gå hem.
lika förkyld som om jag skulle vara på antarktis en månad utan kläder! kanske inte riktigt så förkyld, men nästan.
OCH min lampa är trasig, tummen ner för det..
men HEJDÅ, hihi.

Tina här!

Precis gjort klart Lillans blogg. Enkel men fin! Hoppas du blir nöjd sötan, och säg till om jag ska göra något mer på den! (Btw, när du laddar upp bilder så ändrar du ''bredd 400'' till ''bredd 600''!) 

// http://tiiinamait.blogg.se/


RSS 2.0